Met Taxadora kunt u genieten van uw tijd in Spanje zonder u zorgen te maken over Spaanse belastingen.

Het team van Taxadora bestaat uit een netwerk van economen, juristen, architecten en datawetenschappers. We zijn gevestigd in Málaga, ten zuiden van Spanje. Onze klanten bevinden zich in heel Spanje, met de meeste in Costa del Sol, Costa Blanca en de Balearen.

Het hoofd van de Engelssprekende klantenservice is Vilho Heiskanen, die je waarschijnlijk zal helpen met al je vragen. Als u de voorkeur geeft aan Frans, Spaans of andere talen, kunt u contact opnemen met Carolina of onze andere geweldige medewerkers.

We hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Spaanse belastingdienst en volgen een kader voor Spaanse accountants. Behalve dat we ons werk heel goed doen, hebben we ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor elke aanvraag die we doen. Wij zijn lid van een organisatie voor accountants in Spanje en hebben deskundige kennis wanneer onze klanten uitdagende vragen stellen over hun belastingheffing.

We richten ons op belastingen, maar schakelen ook advocaten en architecten in wanneer klanten vragen hebben over bouwvergunningen of vergunningen om hun eigendommen te verhuren. Ook helpen wij onze cliënten met vragen op het gebied van testamenten, estate planning en vermogen.

Alle teamleden zijn experts in hun vakgebied met minstens 10 jaar professionele ervaring, van Spaanse advocatenkantoren, van banken of aanverwante beroepen.

Als u vragen heeft over ons of uw Spaanse belastingen, stuur dan gerust een e-mail naar info@taxadora.com of bel +34 611 629 317.

We werken graag samen met andere bedrijven die tevreden klanten hebben. Heeft u interesse om mee te werken, bent u investeerder, journalist of zoekt u informatie in een andere hoedanigheid, neem dan contact met ons op.